Tre grunde til at tage på skiferie i Italien

Hjem » Tre grunde til at tage på skiferie i Italien

Vil du gerne på skiferie, men er du i tvivl om, hvor du skal tage hen, er det en god ide for dig at overveje Italien. Det er måske ikke det land, som du først tænker på, når du vil ud at stå på ski, men det burde det måske være. Italien har i hvert fald rigtig meget at byde på i forhold til en god skiferie. Vi kommer her med tre gode grunde til, at du skal tage til Italien på skiferie. 

Lækker mad

Prøv at forestille dig, at du sætter dig ind på en restauranten efter at have tumlet i sneen en hel dag og får serveret en lækker frisk lavet pizza eller en god omgang pasta. Ofte er det lige præcis det, som din krop har brug for. Når du tager på skiferie i Italien, er det lige præcis det, som du kan få: virkelig lækker og frisklavet italiensk mad. Slut med sauerkraut og andre mærkværdigheder og nyd det, du virkelig godt kan lide. 

525818359

Løjper for både begyndere og øvede

Nogle steder kan det være svært at finde områder, hvor der både er noget for jer, der er øvede, og noget for jer, der er begyndere. Men i Italien bliver det nemt for jer. Der er områder som Passo Tonale, der egner sig særlig godt, hvis I alle sammen er begyndere, der er også områder som Alagna, hvor I virkelig kan blive udfordret. 

Nemt at komme til og fra

Hvis du vil flyve på skiferie, er Italien det perfekte sted. Du kan for eksempel flyve til Milano og tage toget derfra. Det tager ikke lang tid, hverken at flyve eller at tage toget. Derudover er det billigt. Der er mange lavprisselskaber, der flyver til Milano, hvilket gør, at priserne på billetter er i bund. Hvis du kun har en weekend til at tage på skiferie, er Italien derfor stadig en mulighed. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen