Surfing, regnskov eller dykning? Her skal du bo på Bali

17 juli 2019 Kamilla Tolnø
Surfing, regnskov eller dykning? Her skal du bo på Bali

Bali er en af de absolut mest populære rejsedestinationer, både blandt danskerne og resten af verden. Den hinduistiske ø i midten af Indonesien har da også utroligt meget at byde på. Nærmest uanset hvordan man holder af at tilbringe sin ferie, og hvad man gerne vil bruge tiden på, finder man det uden tvivl på Bali. Men hvis du overvejer at rejse til Indonesien, kan det være rart at have en idé om, hvor man finder hvad, så man ikke ender det helt forkerte sted. Derfor får du her en lille guide til, hvor du bør bo på Bali.

Ubud – regnskov og afslapning

Kultur og natur er meget rammende for det, man finder i Ubud. Den frodige natur, der omgiver Ubud, giver oplagt mulighed for vandreture, ligesom der er mange smukke og bjergtagende vandfald i området. I Ubud finder man også en del resorter og hoteller med særligt spirituelt fokus, bl.a. på yoga og meditation.

Kuta – surfing og fest

Kuta er et mekka for især unge mennesker, der kommer til Bali for at feste. Her finder man bred strand med en masser barer og klubber. Derudover er det også det perfekte sted at lære at surfe. Bølgerne er nemlig ikke helt så voldsomme her som længere nordpå, og derfor er det oplagt for nybegyndere.

Gili – smukke strande og snorkling

Gili-øerne ligger faktisk ikke særlig tæt på Bali. Derimod ligger de lige ud for naboøen Lombok. Dog er der mange, der tager til Gili fra Bali med en færge, der tager et par timer. Og det er tiden værd, for Gili er et sandt tropisk paradis med smukke strande, bare tæer og hestevogne. Desuden er der en smuk verden under vandet, der i høj grad indbyder til både snorkling og dykning. Man vil også finde en del dykkerbutikker og –hoteller, hvor man blandt andet kan tage sit certifikat.

Flere Nyheder