Storbyferie i Barcelona med fantasifuld arkitektur, tapas-lækkerier og fodbold i verdensklasse

11 november 2017 admin
Storbyferie i Barcelona med fantasifuld arkitektur, tapas-lækkerier og fodbold i verdensklasse

En storbyferie i Barcelona er en fantastisk mulighed for både at opleve imponerende arkitektur og kultur, spise lækker mad på restauranterne eller slikke sol på stranden. Barcelona er et sansebombardement af smagsindtryk, visuelle indtryk, fest og farver, som året rundt tiltrækker masser af turister. Den ideelle måde at opleve Barcelona på er enten af gå, cykle, tage bussen eller metroen.

Shopping, gøgleri og tapas på Ramblaen

Las Ramblas er den store boulevard, som løber gennem Barcelona fra Placa de Catalunya til havnen. Her finder man et væld af restauranter, barer, souvenirbutikker og designerbutikker, og overalt spreder gadegøglere og gademusikanter en festlig stemning. Her er det oplagt at spise god mad på en af de mange tapasrestauranter og nyde aftenstemningen.

Foto: 699259729

Gaudis fantasifulde bygningsværker og Picassomuseet

Barcelona bærer præg af den modernistiske arkitekt Antoni Gaudis fantasiefulde bygningsværker, som bl.a. omfatter kirken Sagrada Familia, som han arbejdede på i 40 år, men aldrig fik afsluttet, og det farverige engelsk-inspirerede haveanlæg Park Güell. Fra parkens mosaikterrasse er det en fantastisk udsigt over Barcelona. Picasso-museet er et oplagt sted at gå hen, hvis du gerne vil opleve en af verdens største malere, for museet råder over en kæmpesamling af hans værker.

Skøn badestrand, søfartshistorier og FC Barcelona

Barcelona har en skøn badestrand og havn, og i sommerperioden er det lækkert at kunne tage en dukkert, når vejret bliver for varmt. Ved havnen ligger også Søfartsmuseet og Barcelona akvarium, som bestemt er et besøg værd. Den spanske topklub FC Barcelona har hjemmebane på Nou Camp, som kan rumme op til 90.000 tilskuere. Er du vild med fodbold, og vil du gerne opleve nogle af tidens største fodboldstjerner som Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar, så skal du selvfølgelig ind og se en kamp. 

Ferieoplevelser for enhver smag

Barcelona egner sig til mange forskellige typer storbyferie. Det kan være en kærestetur, eller det kan være en familieferie, for det er nemt at have børn med rundt i byen og til stranden. Barcelona vil give dig mange uforglemmelige oplevelser, og byen rummer underholdning for enhver smag.

Flere Nyheder