Smukke naturoplevelser i udlandet

11 november 2017 Heidi With Nielsen
Smukke naturoplevelser i udlandet

Hvis man gerne vil ud og have nogen naturoplevelser, så kan man vælge både at blive i Danmark eller tage til udlandet.

Der findes rigtig mange lande med en smuk natur, hvor man kan få nogen rigtig gode naturoplevelser.

Lande med en smuk natur:

Når man tager til udlandet for at opleve naturen, så er det ofte lande med en helt anden natur end Danmark. Mange lande har en natur, der minder om vores egen smukke natur, men der er også mange andre lande, der har en helt anderledes natur end vores.

Grønland: Grønland har en rigtig smuk natur. Her er det muligt at komme tæt på dyrelivet. Man kan tage på en sejlbådstur, hvor der er mulighed for at hvaler og andre dyr. Man kan også køre med en hundeslæde. Hvis man er heldig, så kan man risikere at komme til at se Nordlyset, som er utrolig smukt.

Billede ID: 377154100

Grækenland: Her har man mulighed for at opleve de flotte græske øer og det smukke blå hav. De har mange smukke grotter, som man kan se.

Island: På Island har de en smuk natur. De har blandt andet en Blå Lagune. Jo længere man går ud i den, jo varmere bliver vandet. Her har man rigtig mulighed for at slappe af og forkæle sig selv, mens man nyder den smukke natur.

Afrika: Afrika har en rigtig smuk natur. Her har man mulighed for at tage på forskellige safariture, hvor man har mulighed for at se dyrelivet. De har også nogen rigtig smukke vandfalde i Afrika, som også er et besøg værd. Hvis man aldrig har set et bjerg for, så kan man besøge Mount Kilimanjaro. Her kan man vælge at bestige det eller se det på afstand.

Der er mange andre smukke lande, så det her er bare en kort liste over nogen af dem.

Flere Nyheder