Se København med Segway sightseeing

04 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Se København med Segway sightseeing

Kender du en segway? Det kan umiddelbart ligne en lidt mærkelig anordning, der minder om et skateboard, der er drejet 45 grader og har monteret et håndtag med rat og længere nede en lille, nærmest lydløs, motor, der bringer en frem.

Da denne transportmodel kom på markedet, var det forbeholdt bestemte typer, der havde fokus på teknologiske fremskridt, mens menigmand betragtede mekanismen som lidt bøvet og fjollet at se andre benytte.

Heldigvis, som det ofte er med teknologiske landvindinger, så har segways fundet indpas i mange forskellige lande og kulturer og gjort mange forskellige ting lettere. 

Det er blevet nemmere at komme fra “A” til “B”, og man skal ikke bruge så mange fysiske kræfter på at komme omkring, som det kræves med udstyr uden motor såsom rulleskøjter eller løbehjul, men en segway er også markant mindre og mere manøvredygtig end blandt andet knallerter og motorcykler, hvorfor man nemmere kan komme omkring i selv smalle passager uden at anstrenge sig.

Det har flere virksomheder fået øjnene op for, og blandt dem finder vi Segway Tours Copenhagen.

Kan du huske sangen af Peter Belli, hvor han spørger, om du har set København fra en DC9?

Hvor god den sang end er, så vil vi vove den påstand, at det er svært at få særligt mange nuancer og detaljer med fra en sightseeing i et fly som typen DC9, men hvis du vælger at se København på en segway via ovenstående firma, så kan du opleve den danske hovedstad, som du aldrig har set den før.

Segway Tours Copenhagen sørger for med kyndige guider at tage dig rundt til Københavns seværdigheder af dem, du gerne vil se, og dem, du måske ikke kendte til, men bliver overrasket over at opleve på en anderledes måde.

Sikkerheden er selvfølgelig også i top, og firmaet har fået mange gode anbefalinger med sig, så om du selv vil se København selv, vise det for venner eller turist-venner, så skal det gøres på segway.

Flere Nyheder