Sådan kan du bo som en lokal i Toscana

23 april 2019 Emilie Jacobsen
Sådan kan du bo som en lokal i Toscana

Toscana byder på smukke udsigter, hyggelige byer, god mad og masser af besøg på vingårde, hvor de fremstiller noget af den bedste vin i verden. Det er derfor ikke underligt, at der er mange, der drømmer om at besøge regionen i kortere eller længere tid. 

Når du har bestemt dig for, at din næste ferie skal gå til Toscana, skal du selvfølgelig til at finde ud af, hvor du vil bo. Et hotel er selvfølgelig lækkert og luksuriøst, men det er ikke altid, at det har den charme og hygge som ferieboliger i Toscana kan have. Der kan du virkelig komme til at bo som en lokal, hvilket kan være med til at sætte prikken over i’et i forhold til din ferie. 

Der findes en række forskellige firmaer, der har specialiseret sig i ferieboliger i blandt andet Toscana. Et af de steder, hvor du får en service, der er noget lidt udover det sædvanlige, er hos det danske firma localliving.dk. De har nøje udvalgt alle deres ferieboliger, og de kan give dig personlig rådgivning, så du kan finde frem til den helt rigtige. 

Det kan være meget forskelligt, hvilken form for oplevelse du drømmer om, når du skal vælge feriebolig. Vil du for eksempel bo på en vingård, hvor du hver dag har mulighed for at følge med i, hvordan vinen bliver produceret og småsnakke med ejerne om den vin, de fremstiller? Eller vil du bo et sted, hvor du i ro og mag kan nyde ferien sammen med din familie, for eksempel ved poolen?

Og hvor mange andre må der bo det samme sted? Vil du have stedet helt for dig selv, eller gør det dig ikke noget, at det er et større kompleks, hvor der også er andre, der er på ferie? Der er mange muligheder, når du skal vælge feriebolig i Toscana. 

Flere Nyheder