Rejseudstyr til backpackere

31 juli 2018 Marie Pedersen
Rejseudstyr til backpackere

Backpackerudstyr

Påtænker du at drage ud i verden med blot en rygsæk på ryggen? I så fald bør du tænke over, hvilket udstyr du får brug for. Rejser du af sted som backpacker, er vandrerygsækken måske noget af det vigtigste udstyr til dig, der regner med at opholde dig i områder, hvor det ikke altid er lige nemt at slæbe rundt på en klassisk rullekuffert.

Hos Backpackergear.dk finder du et stort udvalg af udstyr til din rejse, herunder rygsække. I sortimentet finder du bl.a. rygsække fra det skotske mærke Highlander, bl.a. letvægtsrygsækken Highlander Expedition. Det er en af de letteste rygsække på markedet. Den har justerbart rygsystem og er af vandafvisende materiale, samt har et polstret hoftebælte med sidelommer.

Læs mere om de slidstærke rygsække fra Highlander, og hvilke mærker du ellers kan finde på https://backpackergear.dk/.

Hygiejne på rejsen

Et godt tip inden du tager af sted på en længere rejse, er at forberede dig lidt når det gælder hygiejne. Afhængigt af hvor du skal hen, er det en god idé f.eks. at have sæbe med. For at undgå virus og bakterier, er det vigtigt at tænke på at holde sig selv ren, især efter toiletbesøg, direkte kontakt med dyr, snavs osv. Hos Backpackergear.dk finder du eksempelvis en pakke med sæbeblade – en ideel løsning til dig, der skal ud og rejse, og som gerne vil opretholde en så god hygiejne som muligt. Du får 40 sæbeblade i en kompakt beholder, som er nem at have med i rygsækken. Æsken er vandtæt og vejer ca. 100 gram.

Har du ikke mulighed for at få vasket dit tøj “rigtigt”, kan du improvisere og gøre det i en håndvask. Til det kan du hos Backpackergear.dk få en pakke med en tørresnor og en prop til håndvasken. Tørresnoren er 1,5 meter lang, men kan strækkes ud, så den bliver næsten dobbelt så lang. Proppen passer til de fleste almindelige håndvaske. Sættet vejer lidt over 100 gram.

Flere Nyheder