Rejser for voksne – et marked i vækst

26 september 2019 admin

Når man som voksen gerne vil have en afslappende ferierejse, som gerne må foregå på et all inclusive resort, så man ikke skal tænke for meget på forplejning, har det i mange år været umuligt at undgå de familievenlige hoteller. Langt de fleste pakkerejser har været særligt rettet imod børnefamilien, og det samme gælder for de hoteller og resorts, som knytter sig til disse charter ferier.

Men inden for de seneste år er der kommet mange spændende tilbud på populære destinationer for folk, som ikke nødvendigvis nyder lyden af munter leg og børnelatter. Hører du til blandt dem, som gerne vil nyde stilheden ved en lækker pool eller på en smuk sandstrand, er der nu mulighed for at booke rejser til steder, hvorfra familier med børn under en vis alder er udelukkede.

Voksenrejser hos Spies – luksus og økonomi for det modne publikum

Den ukronede rejsekonge Spies Rejser kan byde på en del forskellige rejser for voksne mennesker, som gerne vil være mindre børn foruden på ferien. For det modne og kritiske publikum tilbydes de nye, lækre Sunprime hoteller, som – foruden en afslappet og rolig atmosfære – byder på lækre restauranter, trænings faciliteter og virkelig flotte og maleriske beliggenheder.

Du finder Spies Sunprime hotellerne over hele det sydlige Europa samt enkelte steder i Afrika og Asien. Se for eksempel det utroligt luksuriøse hotel for voksne i Kamala Beach, Phuket, Thailand – her er to pools og masser af wellness for det kræsne publikum!

TUI Sensimar og Sensatori – luksus ferier til fjerne destinationer

I en lignende kategori finder vi rejser for voksne hos rejse udbyderen TUI. TUI tilbyder på sine Sensimar og Sensatori hoteller spændende og luksuriøse rejseoplevelser for dig, som rejser uden børn (og helst er fri for andres). Visse af hotellerne er udelukkende for voksne, andre har børnefri afdelinger med separat pool og andre faciliteter. Således er det muligt at få en rolig og afslappende all inclusive ferie, selv om man ikke rejser med hele familien.

Flere Nyheder