Kruger National Park – Skab minder for livet

13 oktober 2018 Lykke Holzmann Søby
Kruger National Park – Skab minder for livet

I 1998 åbnede NYATI Safari Lodge for første gang dørene i det skønne Sydafrika – NYATI Safari Lodge ligger ved landets berømte Kruger National Park, og i vores ydmyge mening er denne nationalpark et sted der skal på din bucketliste og opleves mindst én gang i livet. Og hvis du ikke tror på det, får du her en hel liste af grunde til hvorfor Kruger National Park er et besøg værd.

Klimaet

Du kan besøge parken hele året rundt, og hver sæson har sine egne specielle frynsegoder. Med sit subtropiske klima kan du nyde solskin for det meste af året. Når det kommer til dyrelivet, er de tørre vintermåneder den bedste tid at besøge parken på, til gengæld bør du besøge Kruger National Park i våde sommermåneder hvis du er vild med fugle.

Størrelsen

Danmark er et lille land og derfor er alene størrelsen af Kruger National Park nok til at gøre de fleste af os danskere helt rundtossede. Forestil dig næsten to millioner hektar af uspoleret afrikansk bush og en lang række safari lejre. Der er plads til dig og hele din familie i denne storslåede park.

Dyreliv

Med en liste på over 500 fuglearter, hvoraf nogle ikke findes andre steder er Kruger National Park enhver fuglefanatikers drøm. Storke, flamingoer og andre spøjse fuglearter gør hele rejsen værd. For ikke at nævne alle de andre spændende dyrearter i parken. Faktisk har Kruger National Park 145 forskellige arter pattedyr alene. Du kommer ikke til at kede dig på denne rejse.

Eventyr

Der er intet som at se scenen af ​​en løve nedlægge sit bytte på savanen, eller at se dyrene flokkes omkring et vandhul ved solopgang. Der bliver minder til resten af dine dage hvis du tager en tur til Kruger National Park.

Rejs med NYATI Safari Rejser

Har vi overbevist dig? Hvis du vil høre mere og er interesseret i en rejse til Kruger National Park og Olifants River i Sydafrika, er der kun et rejseselskab at vælge og det er NYATI Safari Rejser. De kender Sydafrika og Kruger National Park som deres egen baglomme og kan skræddersy en uforglemmelig rejse til dig og dine rejsekammerater, hvad enten det er familie med børn eller venner. Hvis din drøm er at komme på safari i afrika, så ring til NYATI Safari Rejser allerede i dag, og få en oplevelse som du aldrig vil glemme.

Flere Nyheder