Hvad man kan foretage sig i ens feriebolig

24 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad man kan foretage sig i ens feriebolig

Om man så selv ejer en feriebolig eller har den til låns fra familie eller venner, eller man måske ligefrem har lånt dem via noget sommerudlejning, så melder spørgsmålet sig nogle gange:

Hvad skal man nu lave?

Faktisk kan man sige, at desto yngre personen er, der opholder sig i ferieboligen, udover babyer, desto større chance er der for, at de først ytrer dette spørgsmål.

Lad os antage, at du sidder i en feriebolig i Djursland sammen med familie, hvor der er alt fra mostre, onkler, bedsteforældre, forældre, småbørn og videre, så er der mange ting, man både kan lave sammen og hver for sig.

Noget af det kræver dog, at man tager ting med hjemmefra, så lidt planlægning med en dosmerseddel kan være på sin plads.

Disse kommende tips drejer sig hovedsageligt om, hvad man kan lave i selve ferieboligen her i Jylland og ikke, at man kan tage rundt og se på seværdigheder, for det regner vi med, at du/I nok har regnet ud allerede og som måske også var årsagen til, at I tog på ferie i Djursland til at starte med.

Hvis vejrer er godt, så kan man jo spille spil udenfor såsom Kongespil, petanque eller andet, hvor både store og små kan være med og som ikke kræver for meget teknik, nørklede regler, før alle kan være med.

Er det regnvejr, så er det bare med at finde brætspillene eller quizzerne frem, så man kan mødes om dem og afprøve sig med noget andet underholdning, der ikke behøver være digitalt, medmindre det bringer folk sammen.

Derfor foreslår vi, at man holder sig fra at se film, spille computer eller andet, hvor man isolerer sig fra andre.

Dog skal man have lov til at lave noget i mindre flokke eller være alene, men hvis man er alene, så slap for eksempel af med en god, fysisk bog.

Flere Nyheder