Hold dig i form på dine rejser

19 september 2019 Astrid Pedersen
Hold dig i form på dine rejser

Det er et velkendt fænomen, at mange mennesker tager på i ferien. Fraværet fra de hjemlige sports aktiviteter og motions centeret samt al den gode – og lidt fede – mad, er ikke just befordrende for at holde den slanke og veltrimmede linje. Dertil kommer et højere forbrug af alkohol, og en generel tendens til at bevæge sig mindre – for nu er det jo på tide at slappe af.

Hvis du der imod er typen, som går højt op i at holde din gode kondition ved lige – også mens du er på ferie – kan du med fordel læse med her.

Aktiv ferie på De Canariske Øer

På De Canariske Øer, som er en lille øgruppe i Atlanterhavet ud for Spaniens kyst, finder vi intet mindre end to lækre resorts hvor sport, idræt og træning er i fokus.

Den ældste og mest kendte er Club La Santa – før kendt som La Santa Sport – som ligger på øen Lanzarote. Her er der rige muligheder for at dyrke en aktiv livsstil, mens du nyder solen og det lækre klima på den lune vulkan ø.

På Club La Santa kan du dyrke alt fra yoga og aerobics over styrketræning og funktionel træning til tennis og badminton, atletik, golf og løbetræning. Der findes sågar diverse hold- og bold sportsgrene så som volley ball, fodbold, håndbold og basketball. Og du har mulighed for at sejle i kajak eller surfe samt dykke og snorkle i havet på nogle af Lanzarotes smukkeste lokationer.

På Fuerteventura finder vi Playitas, et nyere og mere familie orienteret resort. Her kan børnene boltre sig i børne pools, mens de voksne svømmer baner i den udendørs swimming pool med olympiske mål, som faktisk benyttes af de olympiske hold og svømmelandsholdet til træning. Og så er det selvfølgelig muligt at købe opholdet i en all inclusive udgave, hvor der er sørget for alt.

Flere Nyheder