Gode steder for rutinerede skiløber at stå på ski i Østrig

Hjem » Gode steder for rutinerede skiløber at stå på ski i Østrig

Søger du som rutineret skiløber udfordringer, er det en god ide for dig, at du tager til Østrig. Alpelandet byder på en række stejle pister, hvor du virkelig kan få prøvet dig selv af. Det er en god mulighed for dig at for udvikle dit skiløb yderligere. Du får her en guide til fire af de bedste steder at stå på ski i Østrig som rutineret skiløber. 

1. Kitzbühel

Der er stort set ingen pister for begyndere eller letøvede i Kitzbühel. Det giver dig en række gode og udfordrende pister, hvor du virkelig kan få prøvet dig selv af. Du kan nemt køre offpiste lige ved siden af de ellers udfordrende pister på bjergene. Det er også i Kitzbühel, at du har mulighed for at prøve kræfter med den kendte Hahnenkammen piste, hvor der hvert år bliver afholdt Hahnenkammen Race. 

315144806

2. Ischgl

Ischgl ligger i det vestlige Østrig i nærheden af Liechtenstein og Schweiz. Området er et af de mest kendte skiområder i Østrig med rigtig god mulighed for at stå på ski som rutineret og at køre offpiste. Hvis du rejser sammen med andre, der ikke er lige så øvede som dig, er det også en god mulighed for dig, da der er pister i forskellige sværhedsgrader. Samtidig er nattelivet fantastisk, så hvis det også er et vigtigt parameter for jeres skiferie, er det Ischgl, I skal tage til. 

3. Skt. Anton am Arlberg

Arlberg er et bjergpas mellem to delstater, der byder på rigtig gode muligheder for at prøve dig selv af, når du har meget erfaring med at stå på ski. I Skt. Anton am Arlberg er der gode muligheder for nemt at komme offpiste. Faktisk ligger mange af de bedste muligheder lige ved skilifterne. Det er derfor ikke noget, som du skal bruge lang tid på at komme frem til. 

4. Sölden

Sölden er et fjerde område i Østrig, der egner sig rigtig godt, hvis du søger noget udfordring som skiløber, eller hvis du gerne vil køre offpiste. Det bedste sted at køre offpiste er på bjerget, Gaislachkogl, der er 3058 meter højt. Bjerget er ret stejlt, hvilket vil give dig nogle gode udfordringer som rutineret skiløber.

Området er det højest beliggende skiområde i Østrig, og det er derfor også det mest snesikre område. Hvis du skal på skiferie tidligt eller sent på sæsonen, kan det derfor være en god ide for dig at overveje Sölden. Januar, februar og marts har altid sne, mens der i ydermåneder som december og april stort set altid også vil være sne.  

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen