Fordriv rejsetiden med spændende lydbøger

07 marts 2019 Anne-Mette Hansen
Fordriv rejsetiden med spændende lydbøger

Når du rejser rundt i verden, er der ofte meget ventetid i lufthavne og på bus- og togstationer inden dit fly, tog eller bus afgår. Hvis du rejser på længere distancer, kan transporttiden også føles rigtig lang. Hvis du rejser sammen med dine venner eller familie, kan I selvfølgelig underholde hinanden med spil og lege. Men hvis du backpacker alene rundt i verden, står du selv for din egen underholdning! Når du har hørt alle dine musiknumre på mobilen et par gange, begynder tiden at gå rigtig langsomt. Men hvis du bringer lydbøger med på rejsen, kan du få nogle rigtige spændende oplevelser, der får tiden til at flyve afsted.

Hvorfor skal du tage lydbøger med på rejsen?

Der er rigtig mange gode grunde til at tage lydbøger med på din rejse.

1. De fylder ingenting! Download MP3 formatet og lyt på din mobil eller tablet. Du kan derfor have et væld af spændende bøger med på rejsen, uden at skulle slæbe på dem.

2. Det er en god måde at få et kort break fra hele rejselivet. Hvis du nu er afsted i en længere periode, kan du let tage et par timer og leve dig ind i en helt anden verden. Hvis du rejser alene, kan det også bare være fedt at høre lidt dansk igen. 

3. Det er lidt af en luksus bare at læne sig tilbage og lytte til historien. Måske er du lidt træt, fordi du har været tidligt oppe, og så er det hårdt at samle sig om at læse en bog. Selv en kort flytur på et par timer kan derfor også være et ideelt tidspunkt at finde dine lydbøger frem på. 

Hvor kan jeg købe lydbøger?

Politiken har et stort udvalg af spændende lydbøger i alle genrer. Der er alt fra krimi og biografier til ungdomsbøger og romantiske romaner. Udforsk hele udvalget her.

Flere Nyheder