Få råd til din jordomrejse

27 august 2018 Troels Nielsen
Få råd til din jordomrejse

At rejse er at leve

Det er berømte ord sagt af en berømt forfatter, nemlig H.C. Andersen. Og han havde ganske ret, den gode Hr. Andersen. Du får nemlig en masse livskvalitet, når du rejser ud og oplever verden. Før du skal afsted glæder du dig, under rejsen oplever du, og efter rejsen har du resten af livet de fantastiske minder med i rygsækken.

Hvor skal du rejse hen?

Jamen verden ligger jo åben, så hvorfor ikke ganske enkelt gå efter en fantastisk jordomrejse. Hver lille afkrog af verden har jo sit eget særpræg at byde på, og derudover er verden fyldt med store fantastiske oplevelser.

Planlæg eksempelvis at du vil rundt til alle 7 verdensdele, og udpeg de seværdigheder og lande du helst vil opleve, i hver verdensdel. Det kan være fristende at vælge for mange destinationer, da der findes et overflødighedshorn af oplevelser, men gå hellere efter devisen “lidt men godt“. Så vælg nogle spændende destinationer, og sørg for at have tid til at nyde dem fuldt ud. 

Forslag til rejseplan

Lad os sige at du afrejser fra Danmark. Start med at flyve til New York, og tag Californien med. Så er Nordamerika klaret.

Derefter skal du til sydamerika, hvor det gælder Brasilien og Argentina. Herfra flyver du til Sydafrika og videre til Australien. Så har du set 4 verdensdele.

Fra Australien går turen til Japan og Thailand, så kan du også krydse Asien af.

Til sidst flyver du til tilbage til Europa og et valgfrit land, hvorefter du lige slutter af med en lille ekspedition til Antarktis. 

Du kan også tage en helt anden rækkefølge, og vælge nogle helt andre lande. Under alle omstændigheder vil du dog være fyldt op for livet med rejseoplevelser.

Hvordan finansierer du turen?

Nu tænker du helt sikkert  – “Det bliver ikke helt billigt det her”. 

Og der har du ganske ret, men heldigvis har du gode muligheder for at finansiere din tur.

Et af de allerbedste steder på nettet at få råd til store oplevelser er på siden https://tankpenge.dk/.

På siden kan du låne til det du ønsker dig, og du får pengene med det samme. Så gå ind på siden i dag og gør din drøm til virkelighed.

 

 

 

Flere Nyheder