Få en drømmeferie på Thailands ø-perler

07 august 2019 Michelle Løhde Nielsen
Få en drømmeferie på Thailands ø-perler

Thailand er en eftertragtet destination, og det er der dog også en god grund til. Thailand er nemlig den perfekte kombination af varme, eksotiske sandstrande, kultur og spændende mad. Der er noget for enhver smag, og siden Thailand byder på så meget, så er det også en destination, hvor mange vender tilbage igen og igen. Der er altid noget nyt at opleve. 

De fem bedste øer i Thailand

Thailand består blandt andet af en række smukke øer, som absolut er et besøg hver. Alle har hver deres charme, men vi har samlet de fire bedste drømmeøer: 

Koh Samet 

Koh Samet er en skøn ø med en afslappet atmosfære, lækre strande og smuk natur. Det er det perfekte sted, hvis du gerne vil ned i gear og hygge dig med familien. Øen ligger tæt ved Bangkok og er derfor et godt valg, hvis du/I ikke ønsker at rejse alt for langt.

Koh Samui

Koh Samui er en unik ø-perle, som ligner et smukt postkort med det turkisblå hav, palmer og de hvide sandstrande. Her finder du nogle af de bedste strande og den bedste dykning. Her finder du også et natteliv, gode restauranter og udflugter.

Koh Tao

Koh Tao er en lidt mindre ø, og den er derfor oplagt at kombinere med nogle af de andre øer såsom Koh Samui. Her finder du ikke så mange seværdigheder, men til gengæld finder du havet, som er én af de primære seværdigheder på denne ø. Her er der nemlig rig mulighed for at snorkle og dykke direkte fra stranden. 

Koh Chang

Koh Chang er også en populær ferieø, da den har en størrelse, der gør, at den både rummer “partystrande”, men også lange strækninger med fred og ro. På øen finder du smuk natur, bjerge og skønne strande. Koh Chang er derfor perfekt til dig, der gerne vil vandre og opleve naturen. 

Flere Nyheder