En oplevelse for hele familien

30 september 2019 admin

Skal du og din familie forkæles med en oplevelsesrig campingtur? Et besøg på en campingplads er som regel en hyggelig og underholdende oplevelse for alle familiens medlemmer. Campingpladsen er perfekte rammer for at nyde hinandens selskab, komme væk fra hverdagens trummerum og rutiner samt opleve en masse, som I vil huske og tale om lang tid frem. Uanset om turen skal være kort eller lang er der en masse at tage sig til, og campingpladser er som oftest særligt rige på børnevenlige aktiviteter, som familiens yngste medlemmer kan nyde godt af. 

Aktiviteter for hele familien

Hos Camping & Familiepark West kan hele familien finde underholdning og aktiviteter. I parken kan I både nyde en tur i vandland, spille frisbree-golf, poolfodbold, 18 hullers minigold eller I kan konkurrere på gokartbanen. Herudover kan I fiske i de fremragende fiskesøer, børnene kan besøge legepladsen og den store hoppepude og de voksne kan besøge parkens motionscenter. Parken er ikke kun forbeholdt campister, men er også et helt oplagt sted for et enkeltdagsbesøg. Medbring selv madpakke eller køb en lækker frokost i parkens grillbar, når I trænger til en pause fra de mange forskellige aktiviteter, parken har at byde på. 

 

Skal I bruge mere end blot en dag?

Har I lyst til at blive længere end blot en dag i familienparken, så er der heldigvis fantastiske muligheder for at kombinere camping og de mange morsomme aktiviteter. I kan enten slå jeres eget telt op på campingpladsen, som ligger placeret tæt på de mange aktiviteter samt en dagligvarehandel, eller I kan leje en hytte, som indeholder alt, hvad I har brug for. 

Skal I have en fantastisk familietur med mange dejlige oplevelser, så tilbyder Camping og Familiepark West de perfekte rammer. Der er tale om en af de absolut bedste blandt campingpladser i Vestjylland, og her er I sikret en oplevelse for livet. 

Det er bare med at få booket jeres næste familieudflugt. 

Flere Nyheder