Disse steder skal du IKKE rejse hen på ferie

08 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Disse steder skal du IKKE rejse hen på ferie

Der er forskellige destinationer ude i verden, som du generelt og på nuværende tidspunkt ikke skal rejse til

Formålet med en god ferie er jo netop, at den bliver behagelig og vedkommende for en, så man får et smil på læben og kan se tilbage på den som en god oplevelse.

Det er der flere parametre, der kan være med til at bestemme, men nok en af de vigtigste er, hvor man lader ferien gå hen til.

Nogle mennesker vil gerne lidt ud fra især Europas grænser og se et nyt land end de steder, man forbinder med de famøse grisefester.

Den slags skal man da også bare tillade sig, især hvis man ynder at bruge sin ferie på at være en sand globetrotter, der kan lige at se nye egne af verden.

Men der er steder i denne urolige verden, som ikke er lige optimale at besøge enten hele tiden eller i visse perioder af tiden.
Spanien var tidligere et diktatur for eksempel, men er nu et yndet rejsemål for mange danskere.

Derfor er det med at følge med i, hvad der bliver anbefalet og ikke anbefalet fra de danske myndigheder og rejse-leverandører, hvor man tager hen, når man ønsker at tage på ferie.

Dette skal man tjekke op på ved eventuelt at besøge den danske konsul eller ringe til den lokale danske ambassade i det pågældende land, man tænker at besøge, hvis der er sådan en, for lige at høre ad, om det kan være smart at besøge landet.

For eksempel er der i skrivende stund mange uroligheder i Venezuela, men om nogle år kan det måske være et rart sted at besøge.

Efter Det arabiske forår er mange mellemøstlige lande endt i borgerkrig eller decideret undtagelsestilstande, hvorfor for eksempel Egypten ikke altid lige er det smarteste sted at besøge.

Undersøg altid dette forud.

Flere Nyheder