Bryllupsrejse til Oman byder på anderledes og eksotiske oplevelser

27 december 2017 Emilie Jacobsen
Bryllupsrejse til Oman byder på anderledes og eksotiske oplevelser

Oman virker måske ikke som det mest oplagte sted at tage på bryllupsrejse, men det er det faktisk. Der er nemlig alt, hvad mange søger på en traditionel bryllupsrejse: sol, strand, lækre hoteller, alenetid og store oplevelser. Leder I efter en anderledes, men stadig eksotisk destination til jeres bryllupsrejse, er det derfor bestemt værd for jer at se nærmere på Oman. 

Oman er ideelt til en kortere bryllupsrejse

Oman ligger i det østlige hjørne af den Arabiske Halvø, og det tager cirka syv timer at flyve dertil. Landet er kun tre timer foran Danmark rent tidsmæssigt. Det gør, at I ikke kommer til at bruge de første dage på at have jetlag, som I ellers kan risikere, hvis I tager til Thailand eller Caribien på bryllupsrejse. Har I for eksempel kun en uge til jeres honeymoon, er det oplagt, at I vælger et land som Oman, hvor I ikke spilder de første dage på at være trætte og uoplagte. 

580967203

Oplevelser i Oman

Når du tager på bryllupsrejse i Oman, kan du vælge mellem at bo det samme sted under hele opholdet, eller tage på en rundrejse, hvor du bor forskellige steder. Oman har en række lækre resorts, hvor I kan bade, slappe af og nyde hinandens selskab. Mange af dem ligger i eller i nærheden af hovedstaden Muscat. Det gør, at I ikke har lang vej til og fra nogle af de store oplevelser, som landet byder på. 

Mange nygifte tager på en sejltur med en traditionel dhow båd. Det giver dem mulighed for at opleve landet fra søsiden, men også i mange tilfælde for at se delfiner. 

Derudover er den store ørken Wahiba Sands også et must for mange at opleve. Ørkenen ligger fire timers kørsel fra Muscat. Mange vælger derfor at overnatte i telt i ørkenen på deres besøg. Det er en enestående oplevelse, hvor I oplever den smukke stjernehimmel om aftenen og den flotte solopgang over ørkenen om morgenen. 

Flere Nyheder