Besøg Grønland hele året rundt

14 januar 2019 Lykke Holzmann Søby
Besøg Grønland hele året rundt

De arktiske klimaforhold i Grønland er stærkt påvirket af de ekstreme variationer i solskin, der medfører forskellige årstider, der giver deres egne unikke fordele, når man besøger landet – og Grønland bør være på alle menneskers liste over steder de skal se inden de forlader denne jord.

Vinter i Grønland
Vinteren i Grønland varer fra december til marts, dagene er korte og meget kolde. Og det er ikke overraskende når man tager i betragtning hvor langt mod nord man er. Når det så er sagt er det dagslys man får, ofte klart, frostsent, og ledsaget af en smuk strålende vintersol. Vinteren er overraskende en god tid at tage en tur med hundeslæde og også den bedste tid på året at besøge at se det smukke nordlys, som sammen med tæpper af sne og lyst måneskin gør aftenerne lysere end man skulle tro.

Forår i Grønland
Overgangen fra vinter til forår sker meget hurtigt i Grønland (fra midten af april til midten af ​​juni). Det er en magisk tid at besøge når sneen smelter væk, dagene bliver længere og begyndelsen og der dukker lidt grønne planter op hist og her.

Sommer i Grønland
Sommeren i Grønland varer fra juni til september og er meget unik. Dagene er lange og lyse. Det er den bedste tid at besøge, hvis du vil gå på vandreture og lave en masse udendørs aktiviteter. Det er også her hvor du kan se midnatssolen. Det er en magisk tid at være der, og tiden giver ikke mening, da der er lys hele døgnet i store dele af Grønland. Du vil se børn der leget på gaden midt om natten, og folk der sidder i bakkerne og suger de fantastiske, uendelige solstråler op. De fleste byer og landsbyer summende af liv til langt ud på natten. indtil de tidlige timer. Jo længere mod nord, des mere sol.

Efterår i Grønland
Ligesom foråret er forandringen fra sommer til vinter meget kort (oktober – november). Det er også en god tid at være i Grønland, da den er mindre overfyldt og generelt billigere, men der er lige smukt som altid. Allerede i efteråret kan du se det fantastiske nordlys.

Panter Rejser
Ligegyldigt hvilket tidspunkt på året, du vælger at rejse til Grønland, så skal du gøre det med Panter Rejser som uden tvivl er Danmarks største Grønlands eksperter. De laver tours og oplevelsespakker til Grønland som ikke fås andre steder Panter Rejser kan varmt anbefales når turen går til Grønland. Se hvad de har at tilbyde her https://www.panterrejser.dk/gronlands-vestkyst 

Flere Nyheder