4 tips til dig der vil booke et sommerhus

28 februar 2022 Silje Hansen

advertorial

Synes du, at tiden er inde til et velfortjent afbræk fra hverdagen? Så kan en sommerhustur måske være lige det, du står og har brug for. I den forbindelse har vi 4 gode tips, du med fordel kan følge, før du booker et sted. 

4 tips før du booker et sommerhus 

1. Gør dig tanker om, hvilken type miniferie vil du på

Et første tip er, at du forholder dig til, hvilken type miniferie du ønsker at komme på. For der er store chancer for, at du kan booke et sommerhus, eller en feriebolig, som kan indfri dine ønsker. Det kan være, du ønsker en aktiv ferie, hvor der er god plads omkring sommerhuset til leg. Det kan også være, at der skal bruges meget tide inde, og at du derfor gerne vil have mulighed for at bade, spille pool, spille bordtennis eller andet sjovt. 

sommerhus

2. Hvor langt vil du køre efter sommerhuset? 

Helt lavpraktisk så kan det være godt at forholde dig til, hvor langt du ønsker at køre hen til sommerhuset. Du kan derfor også vælge at søge i områder, som måske er maksimalt en times kørsel fra din bopæl. 

3. Hvor meget plads skal der være? 

Tips nummer tre er, at du gør dig tanker om, hvor meget plads der skal være i sommerhuset. For der skal selvfølgelig være et fællesareal med nok plads – og det samme gælder ift. sovepladser. Du kan eventuelt starte med at kigge her: http://roendegaard.dk/ 

4. Hvad må sommerhuset koste? 

Der kan være store prisforskelle, når det kommer til at booke sommerhuse. Det kan derfor være en idé at overveje, hvad dit budget er. Alternativt kan du også vælge at booke sommerhuset, når det ikke er højsæson – for her kan der ofte være gode penge at spare. I hvert fald sammenlignet med, når du booker i påskeferien, vinterferien, juleferien eller i sommerferien. 

Flere Nyheder